Doorgaan naar inhoud

Server- en netwerkkasten

 

Een kwalitatieve patchkast is onmisbaar in een professioneel bedrijf

Een patchkast, ofwel server- of netwerkkast, is noodzakelijk om de veiligheid en efficiëntie van het IT-netwerk van een bedrijf te garanderen. Een goed werkend IT-netwerk is voor bedrijven immers onmisbaar. Om uw IT-netwerk goed in te richten dient u een patchkast aan te schaffen waarin alle apparatuur overzichtelijk en veilig geïnstalleerd wordt. Bij Gold-IP heeft u keuze uit een ruim aanbod aan netwerkkasten van het vooraanstaande merk Excel, waardoor u gegarandeerd de kwalitatieve netwerkkast vindt waar u naar op zoek bent.

Om het IT-netwerk van uw bedrijf optimaal te laten functioneren, is een combinatie van verschillende apparatuur nodig. Bij het creëren van een efficiënte netwerkoplossing kunt u daarom het beste advies vragen van een expert. Wij hebben al ruim 20 jaar ervaring op het gebied van netwerkinfrastructuren en voorzien u graag van de beste producten zoals databekabeling en netwerkopslag. Indien u beschikt over alle benodigde kabels en accessoires, dienen deze gemonteerd te worden in een serverkast. Wij adviseren en ondersteunen u graag bij het kiezen en installeren van een geschikte netwerkkast. Bij het selecteren van een netwerkkast is het immers van groot belang om rekening te houden met een aantal factoren. Wij vertellen u daarom graag meer over de volgende aspecten:

  • Het verschil tussen een wandkast of staande serverkast.
  • Welke deur het meest geschikt is voor uw serverkast.
  • Het aantal units dat benodigd is.
  • De breedte en diepte van de serverkast.

Het aanschaffen van een netwerkkast is een goede investering waarbij het verstandig is om rekening te houden met eventuele groei van uw organisatie. Wij raden, bij verwachte groei, daarom altijd aan om een netwerkkast iets groter aan te schaffen. Met de kasten van het merk Excel uit ons assortiment weet u zeker dat u een juiste keuze maakt voor uw installaties.

Ons team voorziet u van advies op maat

Heeft u interesse in het aanschaffen van een patchkast van Excel? Aarzel dan niet om advies te vragen van onze technische specialisten. Indien gewenst, komen wij bij u langs op locatie zodat we goed met u mee kunnen denken. Voor vragen belt u naar 078 204 90 22. Weet u al welke patchkast u aan wilt schaffen? Dan bestelt u deze eenvoudig via onze webshop. Bestelt u uw gewenste patchkast voor 14.00 uur? Dan verzenden wij deze vandaag nog.