Doorgaan naar inhoud

Provision-ISR LPR IP camera's

Bekijk het assortiment

ANPR

Met de toenemende acceptatie van automatisering is de auto-industrie getuige van een sterke stijging van de vraag voor geautomatiseerde systemen zoals poortcontrole, stadsbewaking en parkeerbeheer.

Kentekenplaatherkenningstechnologie (LPR) is essentieel in deze ontwikkelingen.
Onze Provision-ISR LPR-camera's maken gebruik van geavanceerde beeldverwerkingstechnologie,
het bieden van uitzonderlijke nauwkeurigheid bij het identificeren van voertuigen aan de hand van hun kentekenplaten.

Kentekenplaatherkenning: precisie op zijn best


Kentekenplaatherkenning (LPR) is een cruciale technologie die een revolutie teweegbrengt in verschillende auto-gerelateerde sectoren, waaronder poortcontrole, stadstoezicht en parkeerbeheer. Provision-ISR Smart Plate-camera's maken gebruik van geavanceerde beeldverwerkingstechnologie die de kern van deze transformatie vormt, waardoor een ongeëvenaarde nauwkeurigheid wordt gegarandeerd bij het identificeren van voertuigen aan de hand van kentekenplaten. Onze geavanceerde oplossingen zijn nog nooit zo betrouwbaar en efficiënt geweest wat betreft het identificatieproces.

Toonaangevende nauwkeurigheid in de sector

Gesteund door meer dan drie jaar toegewijd onderzoek en ontwikkeling op het gebied van kentekenplaatherkenningsanalyse, onthult de Provision-ISR-technologie zijn innovatie: de Smart Plate-camera's. Deze geavanceerde camera's zijn ontworpen om uit te blinken in uiteenlopende omgevingsomstandigheden en kunnen gebieden met weinig licht, uitdagende hoeken en niet-standaard karakters met ongeëvenaarde efficiëntie aan.
In tegenstelling tot conventionele LPR-systemen beschikken Provision-ISR Smart Plate-camera's over superieure herkenningsmogelijkheden, waarbij meerdere platen per seconde worden vastgelegd bij snelheden tot 70 km/u. Met de mogelijkheid om meer dan 50 internationale kentekenplaten te identificeren, bereiken deze 2MP/4MP-apparaten een opmerkelijk herkenningspercentage van maximaal 99% onder optimale omstandigheden, waardoor nieuwe normen worden gesteld voor de nauwkeurigheid in de sector.
Bovendien beschikken onze 4MP Smart Plate-camera's over verbeterde Wiegand-ondersteuning voor naadloze integratie met toegangscontrolesystemen.

Toegang/Slagboom controle

De LPR-technologie van Provision-ISR zorgt voor een revolutie in de beveiliging en toegangscontrole voor particuliere eigenaren van onroerend goed, bedrijven en hotelbeveiligingsmanagers. Onze LPR-oplossingen verbeteren de beveiligingsprotocollen en stroomlijnen de toegangservaring voor voertuigbestuurders en zorgen voor verhoogde veiligheid en efficiëntie bij de toegang tot eigendommen.

Onze LPR-oplossingen voor poortcontrole zijn gericht op diverse marktsegmenten, waaronder de implementatie van tolheffing en parkeerbeheer. Het nauwkeurig herkennen van voertuigkentekens bij parkeeringangen levert aanzienlijke voordelen op voor bedrijven, lokale overheden en organisaties zoals hotels, scholen, fabrieken en openbare parkeerplaatsen.