Doorgaan naar inhoud

Leviton Networks Europe

Leviton Network Solutions ondersteunt commerciële en residentiële netwerken over de hele wereld met een ongeëvenaarde selectie van infrastructuurproducten en -systemen. Van het datacenter tot de desk, onze bewezen end-to-end-prestaties houden mensen verbonden. Leviton-systemen zijn ontworpen volgens strenge normen, geverifieerd door testlaboratoria van derden en ondersteund door de beste service en klantenondersteuning in de branche, waardoor u het hoogste rendement op uw infrastructuurinvestering krijgt.

Op het hoofdkantoor van Leviton Network Solutions Europe in Schotland produceren we innovatieve koper- en glasvezelbekabelingsoplossingen, inclusief op maat gemaakte, vooraf afgesloten opties. We zijn toegewijd aan het behoud van hulpbronnen en het behoud van het milieu, en de vestiging in Schotland is 's werelds eerste leverancier van netwerkinfrastructuur die een CO2-neutrale status heeft bereikt in overeenstemming met PAS 2060. We maken ook hoogwaardige speciale bekabeling voor extreme omgevingen in onze fabriek in Engeland, ter ondersteuning van militaire, spoor-, automobiel-, industriële en ruimtevaarttoepassingen

 

Leviton neemt het Britse Brand-Rex over eind 2015, een toonaangevende fabrikant van netwerkbekabeling. Het wordt het Europese hoofdkantoor voor Leviton Network Solutions. De faciliteit in Glenrothes, Schotland, was de eerste die in 2011 de koolstofneutrale status bereikte.

Leviton opent daarna in 2017 een datacenterfabriek in zijn faciliteit in Glenrothes, Schotland, die klanten in Europa, het Midden-Oosten en Azië voorziet van op maat gemaakte, vooraf afgesloten bekabeling en cassettes, met snelle levering.