Doorgaan naar inhoud

Het Gold-IP Team

Wij houden graag met U persoonlijk contact, dus stellen wij ons even voor:

 

 • Frank Goldewijk

  Directeur/eigenaar

  Als inkoper bij een telecombedrijf kwam Frank in 1991 in aanraking met databekabeling en de branche. Hierdoor kwam hij in 1996 bij Gold-IP terecht als Sales Manager Oost Nederland. Na enkele omzwervingen bij andere bedrijven in binnen- en buitenland, was Gold-IP het bedrijf waar hij in 2011 directeur werd. Nadat hij dit bedrijf als distributeur van databekabeling en IP Security camera’s volledig overnam kwam zijn ervaring binnen inkoop, productmanagement en verkoop goed van pas.

 • Wilco van de Peerle

  Accountmanager

  Na 30 jaar werkzaam te zijn geweest voor een grote installateur in de regio heeft Wilco in het begin van 2023 de overstap gemaakt naar Gold-IP. Wilco zal als adviseur ons team gaan versterken. Met zijn schat aan ervaring op diverse gebieden en marksegmenten kan hij onze partners voorzien van passende adviezen en oplossingen. In zijn vrije tijd gaat hij graag een rondje fietsten of is hij actief in het verenigingsleven.

 • Thijs Arts

  Technisch engineer

  Als klant kwam Brabantse Thijs al in aanraking met MOBOTIX IP-camera’s. Sinds hij in 2014 de overstap naar Gold-IP maakte ondersteunt hij de klanten met technische vraagstukken. Thijs houdt van uitdagingen en gaat altijd op zoek naar de oplossing. Als echte MOBOTIX freak is hij constant op zoek naar de mogelijkheden en beperkingen van de IP-camerasystemen om de klanten optimaal te kunnen helpen. Zijn onvervalst Brabantse oneliner is dan ook: ''Ziede de oplossing nie, bel dan Gold-IP’’.

 • Eveliene Slooten

  Order processing

  Het gehele orderproces valt sinds 2012 onder de verantwoordelijkheid van Eveliene. Zij verwerkt hierin o.a. de verkooporders, inkooporders, de facturatie, het magazijn en andere bijkomende werkzaamheden, zoals de afwikkeling van retouren. Eveliene is erg gelukkig binnen het leuke, informele en gezellige bedrijf. Haar twee honden zijn haar grote hobby.

 • Patricia Herfst

  Administratie

  Patricia heeft het bedrijf sinds 1997 zien veranderen tot wat het nu is. Wat haar opvalt is dat de identiteit van Gold-IP al die jaren hetzelfde is gebleven. Zo zit dat ook met haar: ze is altijd dicht bij zichzelf gebleven. Patricia ontfermt zich over de financiële administratie, de efficiënte personeelsadministratie en beheer en de RMA-procedure. Patricia vindt Gold-IP een fijne werkplek met leuke en gezellige collega’s.

 • Ernest Brink

  Technisch manager

  Ernest begon in 1996 bij het bedrijf als verkoper van passieve en actieve netwerksystemen. Sinds de start met MOBOTIX camerasystemen in 2001 kennen de klanten hem vanwege zijn technische ondersteuning en productbeheer en ook als officieel MOBOTIX trainer voor de Benelux.

 • Levi Boon

  Sales & Marketing

  Na het afronden van zijn opleiding Media Management op het Grafisch Lyceum Rotterdam, begon Levi als vakantiekracht bij Gold-IP. Per 1 september 2013 kwam hij fulltime in dienst. Op basis van een omschrijving of bouwtekening stelt Levi offertes op en adviseert hij installateurs en eindgebruikers bij het maken van de juiste keuze. Vanwege zijn achtergrond is Levi verantwoordelijk voor alle marketing-uitingen, zoals de website, sociale media, advertenties en brochures. De sportieve Levi rijdt graag motor en doet aan fitness.