Doorgaan naar inhoud

Provision-ISR Intercoms

Bekijk het assortiment

Deur intercom met Gezichtsherkenning

e INT-320WIPN is ontworpen voor residentiële buitenopstellingen en is een 2MP-intercom uitgerust met ingebouwde IR-LED's, microfoon en luidspreker. Ideaal voor kleinere gebouwen zoals kantoren, privéwoningen en winkels, en sluit naadloos aan op verschillende TCH7-NVR's. Dit vergemakkelijkt direct bellen naar specifieke gebieden binnen het complex en maakt deuropeningsfunctionaliteit mogelijk. De INT-320WIPN zorgt voor verbeterde beveiliging en is voorzien van een kaartlezer voor goedgekeurde toegang van personeel en ondersteunt het Wiegand-protocol voor communicatie met toegangscontroleapparatuur. Het gaat verder dan traditionele intercoms en beschikt over een 3D-weergave die echte gezichten kan detecteren en herkennen. Deze innovatieve technologie maakt het mogelijk om de deur onafhankelijk te openen of alarmen te activeren op basis van vooraf ingestelde gezichtsgroepen, waardoor een geavanceerd beveiligingsniveau voor uw eigendom wordt geboden.

Bekijk de webinar

Deurbel met camera

IR / witte led-deurbelcamera
Deze 2 MP deurbelcamera met ingebouwde witte en IR-LED's, microfoon en luidspreker is ideaal voor installaties aan de deur en is een perfecte oplossing voor elk woonhuis of kantoor. DB-320WIPN heeft ook een deurbelknop die onmiddellijk een communicatielijn opent met de CAM2-app. Bij gebruik krijgt u op elk moment een kleurenbeeld van hoge kwaliteit en in combinatie met een NVR met gezichtsherkenning verhoogt u de veiligheid doordat u weet wie er voor uw deur staat.

Binnen intercom unit met 2-weg audio

Met zijn standalone functionaliteit is de 7" framemonitor een onafhankelijke krachtpatser, maar in combinatie met onze intercom verandert hij in het ultieme controlecentrum. Deze binnenmonitor is uitgerust met geavanceerde functies en dient als centrale hub voor de integratie van bewakingscamera's. liveweergave van maximaal vier camera's tegelijk, en met tweewegaudio, eenrichtingsvideo en deurontgrendelingsmogelijkheden, biedt het ongeëvenaard gemak en functionaliteit.

Deurbel belbox

Radiogestuurde bel met 8 verschillende tonen en 5 volume niveaus
• 8 tonen
• Magnetische montage
• Magnetische afzonderlijke basis voor niet-magnetische gebieden
• Instelbaar volume
• Herinnering batterij bijna leeg