Doorgaan naar inhoud

Een cultuur van nieuwsgierigheid, een passie voor het oplossen van problemen

Hoewel de wereld drastisch is veranderd sinds ons verhaal in 1955 begon, toen onze oprichter Jack E. Caveney de Panduct-bedradingskoker in zijn garage uitvond, is onze geest van ontdekking en can-do-houding gebleven. Door ervoor te kiezen te innoveren in plaats van te imiteren, blijven we toonaangevende fysieke elektrische en netwerk infrastructuur oplossingen creëren in een breed spectrum van zakelijke omgevingen. Als klantgericht bedrijf zijn we er trots op dat we een continue stroom van nieuwe producten, software en oplossingen creëren die zijn ontworpen om u te helpen uw zakelijke doelen te bereiken. Door samen te werken met Panduit, kunt u uw connectiviteitsstrategie ontwikkelen op een fundament dat schaalbaarheid, nauwkeurigheid, beveiliging en betrouwbaarheid garandeert, zodat u kunt bouwen aan groei op de lange termijn

Bekijk hier het assortiment

Verbinding

Een wereld van verbindingen
Als het jouw visie is om technologie, systemen en mensen op wereldschaal met elkaar te verbinden, doe je dat niet alleen. Daarom werken we bij Panduit samen met strategische partners en distributeurs die waarde creëren die de levenscyclus van het project omvat, van planning en ontwerp tot levering, implementatie, onderhoud en exploitatie.

PCI - Panduit Certified installers

Ons wereldwijde netwerk van distributeurs biedt lokale voorraad, productondersteuning en een breed scala aan logistieke diensten, zodat onze klanten kunnen verwachten dat ze precies krijgen wat ze nodig hebben wanneer ze het nodig hebben, over de hele wereld.

Panduit werkt samen met zeer bekwame installateurs, aannemers en systeemintegratoren die zijn opgeleid en gecertificeerd om hoogwaardige elektrische en netwerkinfrastructuur te ontwerpen, ontwikkelen en implementeren die de zaken van morgen aandrijven.