Doorgaan naar inhoud

MOBOTIX Awards

In het jaar 2000 zijn wij begonnen met het onderzoeken en testen van het destijds erg innovatieve en decentrale MOBOTIX IP CCTV systeem. Een jaar later waren we overtuigd van het product en werden in 2001 een van de eerste Value added distributeurs in de wereld. In de afgelopen 22 jaar hebben we vele mooie onderscheidingen mogen ontvangen van MOBOTIX als fabrikant. Uiteraard zijn wij daar trots op als bedrijf en willen wij deze graag met u delen op deze pagina!

2021 - 20 Years of a succesful Partnership

Op 30 november 2021 waren we alweer 20 jaar officieel Value Added Distributeur van MOBOTIX. Voor deze mijlpaal mochten wij de allernieuwste M73 in het GOUD ontvangen van MOBOTIX, misschien een "Gouden" distributeur? De M73 met 3 modulaire sensoren, incl de dag/nacht modules met IR cutfilter. Zo'n krachtige IP camera kent geen andere fabrikant in de wereld!

"Analytics on the Edge", dat is het toverwoord sinds de introductie van de 7 serie in 2019!

2019 - Dedication & Commitment

Toewijding en Inzet, dat waren de Woorden van CEO Thomas Lausten in 2019 toen wij uit zijn handen deze prachtige award mochten ontvangen. Je zal maar de meest betrokken Value Added Distributeur van de Wereld zijn voor een fabrikant, een mooiere titel kunnen wij niet verzinnen!

2013 - Partner of the Year

In 2013 mochten wij de award in ontvangst nemen op een geweldige IPC (International Partner Congres) op HQ MOBOTIX als "Partner of the Year". Op dat moment betekende dat de snelst groeiende Distributeur van de wereld. Ik werd als Eigenaar van CNI Europe bv (destijds onze naam) gevraagd om het geheim te delen met de zaal hoe we zo snel konden groeien. Mijn woorden waren "gewoon je eerlijk zijn en je afspraken nakomen en dan blijven je klanten terugkomen" vandaar onze slogan al een geruimte tijd "Wij doen wat andere beloven" is en dat staat hoog in ons vandaal bij het huidige Gold-IP!

2012 - Exclusief de eerste M15 uit de productie ontvangen

Doordat we het eerste grote project in de wereld met destijds het nieuwste FLAGSHIP van MOBOTIX de M15 hadden verkocht mochten we de allereerste productie unit van de M15 in ontvangst nemen. Van Sabine Hinkel die hem eigenhandig had beschreven kregen wij deze uitgereikt. Dit is de ALLEREERSTE M15 uit de eerste productie run, een mooie opsteker voor ons bedrijf!

De eerste MODULAIRE Dual lens outdoor camera.

2011 - 10 years of Partnership

Op de dag van 10 jaar Value added MOBOTIX distributeur zijn, hadden we het FC Dordrecht stadion afgehuurd. Op deze feestelijk aangelegenheid vierder we ons 15 jarig bestaan van het bedrijf met meer dan 180 relaties. We werden verrast door de CSO op deze avond met dit Supergave geingegraveerd plakaat van MOBOTIX, ik denk dat niemand zo iets aan de muur heeft hangen in de wereld !

2008 - Partner of the Year

Na 7 a 8 jaar hard gewerkt te hebben om de naam MOBOTIX bekend te krijgen in de nederlandse markt, werden we beloond door MOBOTIX. In het jaar 2008 mochten wij daarom de "Partner of the Year" award in ontvangst nemen. We waren vereerd dat we als klein bedrijfje uit Dordrecht vanuit een Wereldwijd distri channel netwerk als "Partner of the Year" werden gekozen. Leuk weetje, deze awards worden gevoed met de NPA-POE injectors van Mobotix zelf en geven licht in het donker!

2000 - De allereerste MOBOTIX M1

In 2000 kochten wij de allereerste MOBOTIX camera, dit was de M1. Een single lens camera waarin het 2e gat al voorbeireid was voor een 2e sensor. (bij de opvolgende M10 was de processor sterk genoeg om zowel DAG als NACHT sensoren aan te kunnen). We hebben deze M1 nog altijd in huis, Verder nooit gebruikt en werkt nog steeds als dag 1, Dat is de kwaliteit waar MOBOTIX Geroemd om is!