Doorgaan naar inhoud

Patchpaneel cat 6 voor een goed georganiseerd netwerk

Met een data patchpaneel cat 6 van Gold-IP bent u van kwaliteit verzekerd. Dit product is onmisbaar in uw datanetwerk welke in een wand- of serverkast is ingebouwd. Wij leveren patchpanelen van onder andere het merk Excel-networking, Leviton en Panduit. Deze gerenommeerde merken bieden wereldklasse end-to-end infrastructuuroplossingen. Een patchpaneel van Excel of de andere fabrikanten beschikt over een groot aanbod van aansluitmogelijkheden en tegelijkertijd een hoge aansluitdichtheid. Zo kunt u binnen een aanzienlijk klein oppervlak vele kabels overzichtelijk kwijt.

Bekijk hier het assortiment Neem contact op

Patchpaneel 24- of 48-poorts

Met behulp van een modulair patchpaneel met toolles connectoren kunt u uw netwerk goed organiseren. En mocht er een defect optreden in een kabel, dan hoeft u niet uw hele netwerk op zijn kop te zetten. U kunt de defecte kabel snel vinden en eenvoudig vervangen. Wij leveren 24- poorts en 48-poorts patchpanelen. Deze beschikken over een dubbele rij aan keystone-aansluitingen. U kunt hierin uw patchkabels rug-aan-rug plaatsen, wat zorgt voor de hoogst mogelijke aansluitingsdichtheid. Deze dichtheid staat de gebruiksvriendelijkheid niet in de weg. Integendeel. U kunt de kabels in het patchpaneel nog steeds heel gemakkelijk plaatsen en verwijderen.

Patchpaneel cat 6

Een patchpaneel cat 6 is geschikt voor Cat6 kabels. Deze kabels kunnen snelheden aan tot 1 Gigabit per seconde. Daarbij haalt een Cat6 kabel 250 MHz en kan daardoor sneller data verwerken dan bijvoorbeeld een Cat5e kabel. Als u hier veel waarde aan hecht is een patchpaneel cat 6 voor u het juiste product. Cat6 producten die we ook leveren zijn: kabels, patch cords, connectoren, tool-free plugs, enzovoort. Alles voor een zo optimaal mogelijk ingerichte netwerkinfrastructuur. Bovendien zijn al onze producten uiterst veilig en voldoen aan de juiste ISO-norm.

Bekijk hier het assortiment Neem contact op

Waarom een patchpaneel van Excel?

Het merk Excel-Networking wordt geleid door experts uit de industrie. Zij zorgen ervoor dat de nieuwste productie- en innovatiemogelijkheden worden doorgevoerd om de industrienormen te ontstijgen op het gebied van kwaliteit, technische compliance en gebruiksvriendelijkheid. Niet voor niets is Excel in het Verenigd Koninkrijk de nummer 1 in databekabeling. Zodoende kunnen we u een hoge kwaliteit patchpanelen garanderen. Dankzij de grote voorraad van Excel zijn de producten bovendien direct leverbaar. Dit zorgt ervoor dat wij onze klanten snel en goed kunnen helpen. Naast Excel leveren we patchpanelen van Leviton en Panduit, welke ook erg hoog aangeschreven merken zijn.

Patchpaneel en bijbehorende producten

Behalve een patchpaneel kunt u bij ons terecht voor diverse andere producten op het gebied van databekabeling. Denk aan connectoren, adapters, opbouwboxen, (patch)kabels, patchkasten, serverkasten, wandkasten en nog veel meer. Wij leveren alles op het gebied van een goede netwerkinfrastructuur. Zowel voor koper als glasvezel. Onze klantenkring bestaat uit installateurs die werken in de segmenten datacenters, de utiliteit en de industrie. Al meer dan 25 jaar voorzien wij hen van kwalitatief hoogwaardige producten, kennis en service.

Patchpaneel cat 6 advies

Wilt u meer weten over het patchpaneel cat 6? Bel of e-mail dan het Gold-IP Team. Wij houden van persoonlijk contact en helpen u graag met uw databekabeling en netwerksystemen. Sinds 2020 bevindt ons bedrijf zich op de Dordtse Kil 3 in Dordrecht. Ons magazijn is zeer ruim. Hierdoor hebben we een grote voorraad en kunnen we onze klanten een zo breed mogelijk assortiment bieden.