Doorgaan naar inhoud

MOBOTIX IP camera's

 

Een Mobotix camera is een zeer effectieve IP bewakingscamera

Een IP bewakingscamera, zoals de kwalitatieve Mobotix beveiligingscamera, is een camera waarbij videobeelden en geluiden rechtstreeks via het internet gestreamd worden. De camerabeelden van een IP bewakingscamera kunnen overal ter wereld direct bekeken worden. Een camera van een kwalitatief merk zoals Mobotix biedt bovendien nog vele geavanceerde mogelijkheden. Bij Gold-IP vindt u gegarandeerd een Mobotix camera met de eigenschappen die u wenst. Hieronder leest u meer over de MOBOTIX beveiligingscamera die u bij ons kunt bestellen.

Een camera van het merk Mobotix is zeker een aanrader. Het gerenommeerde Duitse merk Mobotix is de grondlegger van de IP bewakingscamera: een zelfstandig functionerende camera. De Mobotix camera beschikt over geavanceerde software en de mogelijkheid om beelden direct te streamen. Naast een IP beveiligingscamera, koopt u bij ons ook een Mobotix intercom, voorzien van een geavanceerde camera. Ook hierin heeft u een zeer ruime keuze.

Beveilig uw bedrijf optimaal met een van onze kwalitatieve camera’s

Wilt u uw bedrijf optimaal beveiligen? Zorg dan voor de beste videobewaking en koop bij ons een beveiligingscamera van een kwalitatief merk. Laat u daarbij uitgebreid informeren door onze adviseurs, zodat u zeker weet dat u een camera bestelt die ideaal is voor uw situatie. Vergeet daarnaast niet onze cameramasten te bekijken, zodat u uw camera op een veilige en geschikte locatie kunt plaatsen. U bestelt al onze producten eenvoudig via onze webshop. Heeft u vragen of interesse in onze technische ondersteuning? Bel dan gerust naar 078 204 90 22.