Doorgaan naar inhoud

Frogblue intercoms

Bekijk het assortiment
Over ons

Wie is frogblue?

Dr. Ralf Hinkel
Ralf Hinkel, geboren in Mainz, studeerde informatica en elektrotechniek aan de TU Kaiserslautern. In 1989 studeerde hij af op het onderwerp autonome mobiele robots voor schoonmaaktechniek. QUADRIGA Ltd., opgericht in Kaiserslautern door Dr. Hinkel, ontwikkelde de opkomende laserdiode automatische waterpaslaser voor Bosch, Würth, Stanley en Dewalt. In 1999 richtte hij het beursgenoteerde bedrijf MOBOTIX AG op en ontwikkelde als technologieleider IP-camera's en software voor videobeveiligingsoplossingen met ongeveer 400 medewerkers en een wereldwijde export. Ralf Hinkel is oprichter en CEO van frogblue en is verantwoordelijk voor de bedrijfsstrategie en productontwikkeling.

René Hinkel
René Hinkel voltooide een universitaire opleiding in de elektrotechniek.
Het onderwerp van zijn bachelordiploma over dimmerelektronica legde de basis voor zijn toekomstige richting. Geboren in Kaiserslautern, richtte hij in 2014 samen met zijn vader het technologiebedrijf Abionix GmbH op, dat later overging in frogblue TECHNOLOGY GmbH. Bij frogblue is hij verantwoordelijk voor de ontwikkeling en productie. Als brein achter de frogs overziet hij nog steeds iedere opmaak en certificering.
Zijn meerkanaals dimmer werd gepatenteerd. René Hinkel werkt zij aan zij met zijn vader aan nieuwe innovatieve oplossingen voor huis- en gebouw-automatisering. Zijn focus ligt op hoge kwaliteit en betrouwbaarheid, evenals eenvoudige installatie en bediening.

Wat is frogblue?

Frogblue biedt verlichting, zonwering, ventilatie, toegang, video communicatie-, alarm- en verwarmingsregeling voor professioneel gebruik. frogblue beheert gebouwen van eengezinswoningen, zorg instellingen tot industriële complexen. Ze monitoren gebouwen, registreren gebeurtenissen en versturen direct alarmen naar onder andere smartphones. Hun video SIP-intercom faciliteert een decentrale toegangscontroleoplossing met kaart en pincode van scenario's met meerdere huurders tot grootschalige panden. De grootste voordelen zijn de betrouwbaarheid en veiligheid van een professioneel systeem, gemaakt in Duitsland, dat flexibel integreert deurcommunicatie, toegang en gebouwautomatisering.

frogTerminal

SIP Video Deur intercom

De frogblue videodeurintercom, frogTerminal, is gebaseerd op de geïntegreerde universele SIP-telefoniestandaard, ondersteuning van multi-tenant scenario's tot grootschalige distributie implementaties. Onze grootste kracht ligt in het vermogen om dat te doen integreer tegelijkertijd meerdere SIP-telefoonsystemen en SIP servers van meerdere clients zonder extra hardware vereist. Bovendien maakt frogblue directe SIP-oproepen naar elke IP-video mogelijk telefoon. Smartphones worden automatisch verbonden met de intercom via een oproep via onze SIP-cloud. En de 8 megapixel camera met lichtgevoelige optiek zorgt voor een volledig panoramisch zicht van 180°. Zelfs in luidruchtige omgevingen blijft spraak mogelijk en blijft deze dan ook glashelder.

Uitbreiding

Gedecentraliseerde toegangscontrole

Met de frogTerminal kan elke deelnemer deel uitmaken van een multi-tenant systeem om hun eigen pincodes te beheren voor deurtoegang of om speciale functies te activeren. Om de beveiliging tegen het afkijken van pincodes invoeren te verbeteren, verandert het toetsenborddisplay voortdurend de lay-out. De geïntegreerde RFID-lezer (DESFire EV2®) maakt 2-factor mogelijk authenticatie. Extra oproepverificatie, buiten kantooruren voor maakt bijvoorbeeld driefactorauthenticatie met video mogelijk. Kaarten vereisen geen extra programmering; ze identificeren zichzelf bij gebruik. De frogblue RFID-integratiearchitectuur biedt een gedecentraliseerde oplossing voor toegangscontrole, netwerkverbindingen met elke frogTerminal zijn niet nodig. Nabijheid van de frogTerminal, het aanraken van het display, of onjuiste invoer kan ook automatisch oproepen activeren.

frogTerminal in MxManagementCenter en
open voor integratie

Hardware van derden en extra functies aansluiten, zoals het regelen van de buitenverlichting via een derden managementsysteem of het activeren van een camera om op te nemen, kan eenvoudig te integreren met de frogTerminal via IP opdrachten of in de toekomst in Nederland via Bluetooth met frogs. (de status van rolpoorten kan ook worden opgevraagd, onze frogLink-USB fungeert dan als SDK of gateway voor derden systemen, zoals MOBOTIX®-camera's of EisBär®-gebouwen controle.) Deze acties kunnen ook worden geactiveerd via pincode en RFID-kaart via een telefoontje. Automatische schuifpoorten of hekwerken kunnen bijvoorbeeld worden beheerst over IP.