Doorgaan naar inhoud

Slimme Sensor Mx-c71-940-GIP

Bekijk het assortiment

Gold-IP komt met een verbeterde MOBOTIX c71 voor de Zorg

Bij hoge uitzondering hebben wij toestemming gekregen om als distributeur een MOBOTIX camera te modificeren en geschikter te maken voor zorgtoepassingen.
Wij vonden de nieuwe C71 dag/nacht-camera met 850nm infrarood en een transparant glaasje van MOBOTIX niet geschikt voor de zorg, omdat de 4 rode IR leds zichtbaar zijn en ’s nachts als storend kunnen worden ervaren. De patiënt kan zich dan voortdurend bekeken voelen wat ten koste kan gaan van de nachtrust en tevens ook het genezingsproces.

Waarom een Slimme Sensor ?

Door de inzet van deze Slimme Sensor verlicht het de werkdruk van de zorgmedewerkers en tevens kan het personeel dan veel efficienter ingezet worden, of soms zelfs verminderd.
Minder stress op de werkvloer en een betere nachtrust voor de ouderen, clienten of bewoners.

Bekijk hiernaast de grote voordelen in de animatie video.

Perfect maken van goede producten

Voor het eerst in de 23-jarige historie van MOBOTIX is er door wat aanpassingen een OEM product ontstaan: een slimme sensor, speciaal voor de zorg sector. De nieuwe ‘eigen’ c71 van Gold-IP is voorzien van 940nm infrarood leds die onzichtbaar zijn voor het menselijk oog. Daarnaast is een melkglazen cover toegepast, waardoor ook de IR-elektronica onder het glaasje niet meer te zien is. Deze aangepaste c71 is nu uit voorraad leverbaar.

Speciaal ontwikkelde accessoires

Verlaagde opbouwrand en Afdekplaat
Daarnaast heeft Gold-IP ook een eigen opbouwrand van 20mm laten ontwerpen, elke het mogelijk maakt om nog steeds bedrails te monteren. Bedrails kennen een hoogte 80-90 mm vanaf het plafond, daarom moet de camera inclusief opbouwrand altijd lager zijn. Ook wordt er op dit moment een afdekplaat voor op de opbouwrand ontwikkeld die vanaf januari 2024 leverbaar zal zijn, deze kan worden gebruikt voor pre-installaties van de opbouwrand waar pas in een later traject de Slimme Sensor wordt toegepast.

Verbeterde c71 LensCover
Voor visuele privacy tijdens de verzorging van een patient is het mogelijk om de nieuwe c71 LensCover te gebruiken welke op 2 bouten magnetisch vast klikt op de sensor, hiermee kunt u eenvoudig de LensCover gebruiken.