Doorgaan naar inhoud

.

.

SAFR

Als Gold-IP mogen wij ons sinds kort officieel SAFR Certified Reseller noemen in de Benelux.

SAFR van RealNetworks biedt nauwkeurige, snelle, onbevooroordeelde gezichtsherkenning en extra computervisie-functies. Geoptimaliseerd voor gebruik op vrijwel elke camera - of camera-apparaat met onze SDK's - ontdek hoe u de kracht van AI kunt gebruiken om de veiligheid en het gemak te verbeteren.

NR 1 in de Wereld ! (NIST)

Hoe NIST de nauwkeurigheid van gezichtsherkenning test. Het National Institute of Standards & Technology (NIST) is de benchmark in de branche voor nauwkeurigheid van gezichtsherkenning. NIST speelt een cruciale rol bij het bieden van transparantie aan de industrie, door de nauwkeurigheid, prestaties en vertekening drie keer per jaar te evalueren. RealNetworks pleit ervoor om regelmatig algoritmen in te dienen voor NIST-tests, omdat we maar al te goed weten hoe algoritmen in de loop van de tijd aanzienlijk kunnen veranderen: in slechts drie maanden, van april 2019 tot juli 2019, werd SAFR van RealNetworks 30% sneller. Nauwkeurigheid bij live video is de combinatie van snelheid en nauwkeurigheid. Als je NIST-resultaten bekijkt, zou je kunnen denken dat ze ook van toepassing zijn op live video, maar NIST evalueert alleen de prestaties van stilstaande beelden, waarbij de resultaten worden gesegmenteerd op afbeeldingstype: visa-foto's, mugshots, webcam of wilde beelden. Een false non-match rate (FNMR) is de snelheid waarmee het algoritme twee vastgelegde afbeeldingen van dezelfde persoon verkeerd categoriseert als zijnde van verschillende personen. Als u op de NIST FNMR vertrouwt voor nauwkeurigheids resultaten op een bepaald algoritme, krijgt u niet het volledige verhaal.Effectieve nauwkeurigheid bij live video betekent dat u het best mogelijke resultaat krijgt terwijl u een gezicht over meerdere frames volgt om real-time video bij te houden. Terwijl live video-gezichtsherkenning hetzelfde gezicht vaak snel achter elkaar laat zien, met iets andere belichting en hoeken, om de nauwkeurigheid te verbeteren, kunnen concurrerende oplossingen alleen herkenning uitvoeren op elk 10e, 15e of zelfs 30e frame. SAFR behaalt meer dan 500 herkenningen per seconde per GPU-kaart en kan deze capaciteit indien nodig automatisch verdelen over meerdere videostreams. De mogelijkheid om uit meerdere videoframes het beste referentiebeeld te selecteren, vergroot vervolgens onze nauwkeurigheid.

Maskdetectie

Wat u kunt doen met maskerdetectie, herkenning met maskers en bezetting tellen Handhaaf een hoog niveau van beveiliging door gezichten te herkennen die op live video verschijnen, zelfs als ze een gezichtsmasker dragen.

Maak contactloze, op het gezicht gebaseerde beveiligde toegang mogelijk zonder dat geregistreerde personen hun PBM moeten verwijderen om herkend te worden. Beperk de toegang tot beveiligde toegangspunten om alleen gemaskerde personen toegang te geven.Volg anoniem de naleving van maskermandaten - SAFR detecteert zowel chirurgische maskers als stoffen maskers met verschillende patronen.

Activeer op ondersteunde camera's audio herinneringen die worden afgespeeld wanneer een gezicht zonder masker op de camera wordt weergegeven.

Link naar Link naar youtube

SAFR als Smartdata in MXMC

In de nabije toekomst zal SAFR ook als APP in het 7 Platform te ontgrendelen zijn. Dit betekend dat ook MXMC hiermee zal gaan werken en u 1 database kan aanmaken met white and black lists. Hiernaast ziet u al een screenshot uit het MXMC.