Doorgaan naar inhoud

Provision-ISR PTZ IP camera's

Bekijk het assortiment

NDAA Compliant


De National Defense Authorization Act voor het begrotingsjaar 2019, algemeen bekend als de NDAA, is een cruciale wetgevende maatregel die op 13 augustus 2018 is aangenomen.

In de kern stelt Sectie 889 van de NDAA compromisloze regelgeving vast die de aanschaf en het gebruik van telecommunicatie- en videobewakingsapparatuur of -diensten door federale instanties, hun contractanten en ontvangers van overheidssubsidies of -leningen regelt.

Deze vereiste verbiedt ongetwijfeld het verwerven of inzetten van technologie van specifieke Chinese bedrijven die als potentiële veiligheidsrisico's worden beschouwd binnen kritieke infrastructuur of systemen die essentieel zijn voor de nationale veiligheid.
Opvallend onder deze beperkte entiteiten zijn Huawei Technologies Company en ZTE Corporation, de gerenommeerde telecommunicatiegiganten Hytera Communications Corporation, Hangzhou Hikvision Digital Technology Company en Dahua Technology Company, vooraanstaande fabrikanten van videobewakingsapparatuur.

Door deze verbodsbepalingen ten uitvoer te leggen, wil de NDAA gevoelige gegevens beschermen, kritieke infrastructuur beschermen en de risico's verminderen die gepaard gaan met ongeoorloofde toegang of exploitatie van kwetsbaarheden.
Naleving van de NDAA-richtlijnen is absoluut noodzakelijk voor entiteiten die actief zijn in sectoren die kruisen met overheidsinstanties of afhankelijk zijn van federale financiering. Het handhaven van deze regelgeving onderstreept het engagement voor de nationale veiligheidseisen en versterkt de veerkracht tegen opkomende dreigingen in een steeds evoluerend cyberbeveiligingslandschap.

Features PTZ series

Browserondersteuning
De nieuwe release 5.1.1 biedt HTML5-ondersteuning, wat betekent dat u vanaf nu uw camera's kunt bekijken en instellen via reguliere browsers (Chrome, Firefox, Safari, Edge, enz.) samen met de traditionele Internet Explorer.

Verbeterd:

Toegankelijkheid van gezichtsdatabase via de camera
Met de nieuwe 5.1.1.x kunt u de gezichtsdatabase toevoegen, bewerken en beheren – rechtstreeks op de webpagina van de camera.

Camera-activering
Er is een beveiligingsverbetering ontwikkeld en toegevoegd in de vorm van camera-activatie, wat betekent dat vanaf nu camera's pas kunnen worden bediend als ze worden geactiveerd.

ONVIF-gebruiker
Een andere beveiligingsverbetering is het creëren van een gebruiker die speciaal is bedoeld voor ONVIF-verbindingen met de camera. Voordat u die gebruiker aanmaakt, kunt u geen verbinding maken met de IPC op een platform van derden.

Integratie van derden
Vanaf FW 5.1.1 beschikt u over eenvoudige integratieondersteuning met platforms van derden. Met de nieuwe functie ‘HTTP-post’ kunnen gebeurtenissen worden verzonden naar een platform van derden dat het XML-formaat ondersteunt.

Intelligente autotracking

De nieuwe Intelligent Auto-Tracking PTZ-camera's vertrouwen op de objectherkenningstechnologie van Provision-ISR (DDA Video AnalyticsTM) om interessante objecten op de locatie te vinden (mensen, tweewielige voertuigen of vierwielige voertuigen) en om de beweging van het object binnenin te volgen. het gezichtsveld.

De drie modellen in de serie (Z4/Z5/Z6) verschillen in grootte, I.R. verlichtingsafstand, motorsnelheid, lenszoom en connectiviteitsopties. Toch delen ze een uniek en herkenbaar ontwerp met de inmiddels beroemde rode lijn van Provision-ISR.

DDA

Provision-ISR’s DDA™ Video Analytics maakt gebruik van objectherkenningstechnologie (en dus geavanceerde kunstmatige intelligentie-algoritmen) om onderscheid te maken tussen mensen, tweewielige en vierwielige voertuigen.

Dankzij deze technologie activeert het systeem alleen alarmen of pushmeldingen wanneer het object van interesse de vooraf ingestelde regels overtreedt. Dit vermindert aanzienlijk het aantal valse alarmen veroorzaakt door externe factoren zoals regen, schaduw, veranderingen in de verlichting, bewegende vegetatie of passerende dieren.

Detecteer ​
DDA™ Video Analytics detecteert en identificeert snel objecten binnen de scène, waardoor de nauwkeurigheid en efficiëntie van de bewaking worden verbeterd.

Onderscheid (Distinguish)
DDA™ Video Analytics onderscheidt op bekwame wijze objecten in de scène (mensen en voertuigen met twee of vier wielen), waardoor de bewakingsprecisie toeneemt.

Alarmeert​
DDA™ Video Analytics activeert snel een alarmsysteem bij het detecteren van een inbreuk op de vooraf ingestelde regel, waardoor een snelle reactie op potentiële veiligheidsrisico's wordt gegarandeerd.