Doorgaan naar inhoud

Provision-ISR

Bekijk het assortiment

Wie is Provision-ISR ?

Provision-ISR is een Israëlische multinational en een van 's werelds snelst groeiende CCTV-merken. We bedienen meer dan 40 landen op vijf continenten met vestigingen en officiële exclusieve distributeurs die als partners werken om het merk in hun regio's te promoten. Bij Provision ISR streven we ernaar geavanceerde CCTV-oplossingen te leveren, versterkt door de modernste cyberbeveiliging en geavanceerde AI-analyses die mensen, eigendommen en bedrijven beschermen. We streven ernaar producten van hoge kwaliteit en uitzonderlijke ondersteuning te bieden, die de industrienormen overtreffen. Ons doel is om betrouwbare partners te zijn, gedreven door de passie voor veiligheid, transparantie en uitmuntendheid. Ons doel is om CCTV-beveiliging voor iedereen toegankelijk en efficiënt te maken en zo een veiligere wereld te bevorderen.

Israëlisch merk

Veiligheidsarena

Sinds de oprichting ervan hebben de geopolitieke spanningen die Israël hebben getroffen, de industrie ertoe aangezet te investeren in nood- en crisisbeheersing in de veiligheidsarena: cyberveiligheid, inlichtingen en bescherming van kritieke infrastructuur, waardoor beveiligingsfabrikanten zoals Provision-ISR ongeëvenaarde expertise op hun gebied kunnen verwerven. .

Hightech en cyber
Als start-upnatie is Israël een centraal knooppunt voor technologische innovatie, vooral op het gebied van cyberbeveiliging, en positioneert het zichzelf als een belangrijke speler in het bredere hightechlandschap. Deze toewijding aan uitmuntendheid strekt zich uit tot Provision-ISR, omdat we samenwerken met Check Point Software Technologies Ltd., een leider op het gebied van cyberbeveiliging. Tegenwoordig moet de beveiligingsmarkt meer dan ooit beschikken over beveiligde en gebruiksklare CCTV-apparatuur.

Westerse zakelijke aanpak
Gemotiveerd door ons Israëlische DNA, geeft onze aanpak prioriteit aan duurzame menselijke verbindingen. Gebaseerd op respect en voortdurende evolutie, geloven wij in het smeden van duurzame partnerschappen. Deze aanpak weerspiegelt onze inzet voor samenwerking, vertrouwen en aanpassingsvermogen, die essentieel zijn voor succes op de dynamische wereldmarkt

NDAA Compliant

NDAA
Provision-ISR streeft ernaar producten aan te bieden die voldoen aan de strenge voorschriften van het Amerikaanse ministerie van Defensie, zoals beschreven in Sectie 889 van de NDAA.
In de hedendaagse onderling verbonden wereld, waar veiligheid voorop staat en de dreiging van spionage domineert, garandeert Provision-ISR de levering van producten die voldoen aan de hoogste veiligheids- en regelgevingseisen.

AVG
Sinds mei 2018 heeft de inwerkingtreding van de Europese Privacyverordening 2016/679, ook wel GDPR (General Data Protection Regulation) genoemd, de standaard gezet voor de bescherming van persoonsgegevens.
Bij Provision-ISR zorgt onze niet-aflatende toewijding aan compliance ervoor dat de informatie die we als fabrikant bewaren veilig en privé blijft, en dat al onze producten strikt voldoen aan de Europese AVG.

Cyber Security
De lat hoger leggen op het gebied van CCTV-cyberbeveiliging!
In een steeds evoluerend landschap van cyberdreigingen is een compromis over de cyberbeveiliging van uw CCTV niet langer een optie.
In samenwerking met Check Point Software Technologies Ltd., de wereldwijde cybersecurityleider Check Point Software Technologies Ltd. en hun geïntegreerde Quantum IoT Nano-agent die een geavanceerde bedreigingspreventielaag biedt tegen de gebruikelijke aanvalsvectoren tijdens runtime, leidt Provision-ISR een revolutie in de CCTV-industrie en zorgt voor ongeëvenaarde bescherming tegen opkomende aanvallen. gevaren.

Product assortiment

B-Sight 2 MP - 4 MP
Onze B-Sight-serie levert eersteklas bewakingsoplossingen en belooft een uitzonderlijke prijs-kwaliteitverhouding.
Met superieure beeldkwaliteit en verbeterde nachtprestaties blinken deze camera's uit in basisinstallaties. Ze zijn gemaakt van een duurzame aluminiumlegering en polycarbonaat en garanderen een lange levensduur en betrouwbaarheid, waardoor ze de perfecte keuze zijn voor uw beveiligingsbehoeften.


S-Sight 2 MP - 4 MP - 8 MP
De camera's uit onze S-Sight-serie herdefiniëren eenvoud in bewaking en bieden ongeëvenaarde beeldkwaliteit en verbeterde nachtzichtmogelijkheden voor naadloze installaties en superieure prestaties.
De S-Sight-serie, aangedreven door kunstmatige intelligentie (DDA™ Video Analytics en Face Recognition) en uitgerust met Check Point-bescherming, zorgt voor uitgebreide monitoring op maat van uw behoeften, van regenboogcamera's tot gemotoriseerde varifocale opties, inclusief anti-vandaalontwerpen voor hoge veiligheidsgebieden.


Eye-Sight 2 MP - 4 MP - 5 MP - 8 MP
Onze Eye-Sight-serie is bedoeld voor beveiligingsprofessionals en biedt een uitgebreid assortiment camera's die zijn ontworpen voor optimale prestaties. Met een focus op superieure beeldkwaliteit, naadloze connectiviteit en geavanceerde AI-gestuurde analyses vertegenwoordigen deze camera's het hoogtepunt van de bewakingstechnologie.
Onze Eye-Sight-serie zorgt voor ongeëvenaard inzicht en bescherming, van de ingebouwde Check Point Quantum IoT Nano voor geavanceerde bedreigingspreventie tot de robuuste DDA2 Analytics-suite, inclusief objectherkenning en gedetailleerde attribuutanalyse.
Met een breed scala aan opties en configuraties kunnen beveiligingsexperts de perfecte oplossing voor hun specifieke behoeften kiezen.


Smart-Sight 2 MP - 4 MP - 5 MP
Onze Smart-Sight-serie presenteert een uitgebreide reeks AI-camera's die zijn ontworpen voor diverse toepassingen en nauwkeurige bewakingsbehoeften.
Elke camera in de Smart-Sight-serie is vervaardigd met geavanceerde technologie en een doelgericht ontwerp en is geoptimaliseerd om superieure prestaties en nauwkeurigheid te leveren. Van innovatieve sensoren tot krachtige processors, elk onderdeel is zorgvuldig geselecteerd om een ​​naadloze integratie en optimale functionaliteit te garanderen.
Of het nu gaat om vaste of gemotoriseerde lenzen, kentekenplaatherkenningsmogelijkheden voor realtime monitoring, of thermische camera's die ideaal zijn voor branddetectie en beveiligingsbewaking, de Smart-Sight-serie biedt een specifieke oplossing voor verschillende scenario's.