Doorgaan naar inhoud

Mobotix S16

Bekijk het assortiment

Dual op afstand

De S16 camera is een losse Body met daaraan 2 Sensor modules gekoppeld via een sensor kabel. Deze sensor kabel kan 1, 2 of 3mtr lang zijn, waardoor u 2 ruimtes kan zien met 1 fysieke camera.

Buiten en/of binnen kan natuurlij kook aangezien de S16 en ook de modules beide IP65 zijn. -30° t/m 60° is het temperatuur bereik.

Body en sensors


Mx6-systeemplatform 2e generatie, met MxBus-, H.264- en ONVIF-compatibiliteit. Opnemen op een interne MicroSD-kaart (standaard 4 GB max 256GB)

Diverse installatie-opties en montageaccessoires voor sensormodules. Microfoon kan worden gebruikt in sensormodule. Extra microfoon- en luidspreker aansluitingenop de body en uiteraard de geïntegreerde schokdetector

Kwaliteit

Geweldige beeldvorming begint met geweldige technologie. Voor veel beveiligingsspecialisten is onze innovatieve geschiedenis is legendarisch en de reden waarom ze doorgaan kiezen voor MOBOTIX. Elk product van onze vlaggenschip is zorg vuldig gebouwd met behulp van de meest geavanceerde optische, elektronische, fabricage- en technologieën voor kwaliteitsborging. Wij gebruiken alleen CMOS van de hoogste kwaliteit sensoren en ontwikkelen beeldverwerking software, die onze camera's mogelijk maakt om uitzonderlijk scherpe te produceren afbeeldingen. In onze laboratoria worden de MOBOTIX-systemen voortdurend geperfectioneerd in Duitsland.

Weinig licht

Weinig licht, geen probleem, De maximale resolutie van de kleuren zwart-wit sensoren is 6 megapixels. Dankzij de nieuwste kleursensoren die een hogere lichtgevoeligheid hebben. Betere prestaties en meer Intelligentie MOBOTIX nieuwste gedecentraliseerde IoT camera's gebruiken een krachtige CPU en software platform dat veel oplevert meer gedetailleerd en superscherpafbeeldingen per seconde dan ooit tevoren. Ze leveren bijvoorbeeld tot 34 frames per seconde in full HD. Dit zorgt voor een nog betere opname van snelle bewegingen. De nieuwste cameralijn is niet alleen sneller, maar heeft ook meer capaciteit voor softwareapplicaties zoals 3D bewegingsanalyse met MxActivitySensor 2.1 en andere analytische functionaliteiten. Reguliere software updates zorgen ervoor dat de performance van het intelligente camerasysteem wordt voortdurend verbeterd. Dit maakt alles MOBOTIX IoT-videosysteem een ​​smartinvestering.