Doorgaan naar inhoud

Mobotix M73 thermisch

Bekijk het assortiment

VGA kwaliteit !

De MOBOTIX 7 camera M73 kan nu worden uitgerust met 50 mK thermische sensormodules - zelfs met terugwerkende kracht! Dankzij het grotere aantal pixels met de VGA-thermische modules kunnen nog meer details worden gedetecteerd, kunnen nog grotere gebieden worden bedekt en kunnen temperatuur verschillen van nog grotere afstanden worden vastgelegd.

Eenvoudig achteraf aan te brengen thermische sensormodules van 50 mK

• Met thermische resolutie CIF of VGA, max. 9 fps

• 17 ° Tele- tot 90 ° thermische groothoeklens

• Optioneel met thermische radiometrie-technologie

Bekijk hier de verschillende modellen

Radiometrie of niet ?

De modelvarianten Thermal Radiometry (TR) alarmeren automatisch wanneer individueel gedefinieerde temperatuurgrenzen in het bereik van -40 tot +550 ° C worden overschreden of niet worden bereikt. Dit is vooral belangrijk bij het detecteren van brand of warmtebronnen. Maximaal 20 verschillende temperatuurgebeurtenissen kunnen gelijktijdig worden geconfigureerd in zogenaamde TR-vensters of over het hele sensorbeeld. Op deze manier kunnen kritische situaties vooraf worden geanalyseerd en kunnen bijvoorbeeld de vervolgstappen voor brandpreventie worden ingezet. Bovendien kunnen kritische systemen zoals noodstroomgeneratoren, windturbines of radiostations tegen lage kosten op afstand worden onderhouden en getest. En met de thermische overlay-functie kunnen zogenaamde "hotspots" nauwkeurig in het zichtbare beeld worden geïdentificeerd, waardoor grote schade wordt voorkomen. De thermische systemen worden ook gebruikt om gebeurtenissen van temperatuurafwijkingen op te sporen in controlegebieden voor het personeel (zoals luchthavens, treinstations, enz.), Voor verdere gezondheidscontroles.

Alle reeds geïnstalleerde MOBOTIX 7 M73-camera's kunnen ook achteraf worden uitgerust met extra thermische sensoren. Hoewel de thermische module van de M16-thermische camera al in de camera is geïntegreerd en niet onafhankelijk kan worden vervangen of achteraf gemonteerd, zijn er thermische sensormodules voor de M73 die afzonderlijk kunnen worden besteld en die al permanent zijn aangesloten op het frontpaneel van een M73-camera. Om de M73 te monteren, vervangt u eenvoudig het ongemonteerde originele frontpaneel van de M73 door het frontpaneel van de thermische sensormodule. Een tweede optische sensormodule en een functiemodule kunnen dan gelijktijdig in een M73 samen met de thermische sensormodule worden bediend.

Assortiment

CIF (336 x 256 Pixel) of VGA (640 x 480 Pixel)

De CIF modellen zijn verkrijgbaar in 17,25 of 45 graden

De VGA modellen zijn verkrijgbaar in 30, 45, 69 of 90 graden