Doorgaan naar inhoud

Mobotix M16

Bekijk het assortiment

ALL round Dual


Waarschijnlijk het bekendste camera model van MOBOTIX, de all round M16-camera voor het aansluiten van één of twee M16 sensormodules (afzonderlijk te bestellen) ONVIF-compatibel Mx6-systeemplatform (2e generatie) met H.264, MxPEG + en M-JPEG Beeldsensoropties (via sensormodule): 6Mp megapixels, kleur (dag) en / of zwart-wit (nacht) Lensopties (via sensormodule): horizontale beeldhoek van 180 ° tot 8 ° Max. beeldgrootte (per beeldsensor): 6 MP (3072 x 2048 pixels) Bedrijfsomstandigheden: IP66 / IK07, -40 tot 60 ° C (-40 tot 140 ° F) Interne NVR: 4 GB microSD uit te breiden tot 256Gb MicroSD. Systeemcomponenten: luidspreker en microfoon (binnenkant behuizing), PIR-sensor, temperatuursensor, MxActivitySensor, schokdetector VarioFlex wand- / plafondmontage (kan worden gebruikt met extra paalmontage: MX-MH-SecureFlex-ESWS), ethernet-patchkabel 0,5 m / 1,65 ft Interfaces: Ethernet 10/100 (RJ45), MxBus, USB; IO en RS232 via extra MX Interface Box Incl.

Decentraal

Mobotix werkt met een eigen codec MXpeg. Uniek in zijn soort, alle camera's zoals de M16 zijn decentraal van opbouw. Een eigen processor in de camear, welke de beeldverwerking doet. Dit maar het mogelijk om een single point fo faillure te kunnen garanderen naar uw opdrachtgever. Daarnaast kent Decentraal nog een ander groot voordeel: BANDBREEDTE, zodra een decentrale camera niet aangesloten wordt op een central storage device en zijn eigen MicroSD kaart gebruikt, gebruikt ie zelfs helemaal geen bandbreedte over het netwerk. Als u wel een centraal storage systeem heeft staan zal hij alleen streamen op het moment dat hij moet gaan opslaan op het centrale device. Of omdat iemand een live stream vraagt. Een praktisch voordeel hiervan is dat je overdag opneemt op de MicroSD kaart en snachts (terwijl het netwerk niet wordt gebruikt) de synchronisatie naar de Nas wegschrijft.

Niet kapot te krijgen

Een M16 zoals ook de andere outdoor behuizingen van de MOBOTIX 6 reeks zijn van glasvezel versterkt polyester gebouwd. Hierdoor zijn ze Sterk en krijg je ze bijna niet kapot. En is het goed beschermd tegen bijv amonia zuren uit paarden/varken of koeienstallen. Veel van onze referenties vinden we dan ook terug in de procesbewaking van dit soort segmenten.

Ook kent het unieke systeem geen mechanische onderdelen, waarbij onderhoud uit blijft. Ook dit kan een grote besparing zijn voor uw opdrachtgever. Ook alle aansluitingen aan de binnen en buitenzijde zijn op basis van IP66 ontwikkeld.

Het hele Camera systeem uit 1 doos!

Met de oprichting van MOBOTIX in 1999 is de doelstelling altijd geweest dat het hele systeem in 1 doos geleverd moest worden. Daarnaast met het alle temperaturen kunnen weerstaan. Nu na 20 jaar, is het nog steeds het zelfde grote voordeel. Er wordt wel eens gezegd, hij hangt op de koudste plek in de wereld. En dit alle zonder verwarming of koel-element.

Kopier deze link in uw browser en lees het verhaal van de mount everest.

https://www.securityinformed.com/security-videos/mobotix.html