Doorgaan naar inhoud

Mobotix D16

Bekijk het assortiment

Dual 2x 6MP

De MOBOTIX D16B dubbellens camera met twee HiRes-beeldsensoren (2 x 6 Megapixel lenzen) is een efficiënte beveiligingsoplossing. De camera’s beschikken over twee flexibele cameramodules die onafhankelijk van elkaar gericht kunnen worden. De optionele wandbevestiging maakt een verborgen kabelgeleiding met een afgedekte standaard RJ45-inbouwconnector mogelijk. Hiermee wordt de weerbestendige (-30 °C tot +60 °C) D16BD-camera een IP65-gecertificeerd apparaat. Hierdoor is de MOBOTIX D16B-DualDome camera zowel geschikt voor binnen als voor buiten. Beelden kunnen worden weggeschreven naar micro-SD card, tot 128GB, of naar een PC, server of Nas. Met de D16BD-180° of D16BN-180° worden scherpe, realistische 164°-panoramabeelden tot 10 megapixel gehaald. Dit wordt de nieuwe norm voor beeldkwaliteit waarbij de vertekening geminimaliseerd is. In de Fix Day-Night-modellen uit de D16B-lijn zijn de aparte dag- en nachtlenzen in de MOBOTIX-fabriek al stevig en parallel voor gemonteerd op een speciale DNight-lensbrug, zodat het bereik van de daglens altijd precies overeenkomt met dat van de nachtlens.

Schokbestendig

De Mobotix-camera’s zijn schokbestendig doordat er geen gebruik wordt gemaakt wordt van bewegende delen. De D16BD is de eerste MOBOTIX-camera met standaard schoksensor (voor alle Secure-typen). Deze sensor laat het systeem een melding geven als er bijvoorbeeld een klap op de behuizing van de camera wordt gegeven. Dan kan het systeem beelden opnemen van de dader, een geluidsalarm in werking stellen, en een SIP melding versturen naar de beveiligingsdienst. Meestal blijft het systeem zelfs bij harde klappen blijft volledig functioneren. Ook reeds aangeschafte en geïnstalleerde D16B camera’s kunnen met een gratis update van de D16B-software gebruik maken van de nieuwe schoksensor. Tevens wordt er dan geprofiteerd van de verbeterde panorama-beeldkwaliteit.

Bekijk camera's

Vandaal bestendig

Roestvrijstaal vandaalbestendige behuizing met veiligheidsschroeven. Deze vervangt de standaard buitenrand. Let op deze verwijdert de PIR- en audiofuncties (gebruik indien nodig ExtIO) Verhoogt de camerabeschermingsklasse van IP54 naar IP66 en IK10 • Versterkte koepel (3 mm), niet geschikt voor Pano en Day/Night-Fix modellen

Dual 6MP = 180° 12MP

De D16 kunt u in 3 uitvoeringen gebruiken.

1. Dag en Nacht module

2. 2x dag (of nacht) die 2 richtingen uitkijken

3. 2x 90° welke 180° graden maken

Bekijk Voorraad