Doorgaan naar inhoud

Mobotix C26

Bekijk het assortiment
C26 indoor

Decentraal Hemisferisch

Ondanks hun extreem lage systeemkosten beschikken onze binnencamera's over alle begeerde MOBOTIX-functies, zoals hemisferische technologie. Omdat de afstanden binnenshuis korter zijn, is een hemisferisch videosysteem met een fisheye-lens en 360 ° zicht rondom (plafondmontage) of 180 ° panoramisch zicht (wandmontage) vaak de meest efficiënte oplossing voor bewaking binnenshuis. Een enkele camera kan discreet een hele kamer bewaken zonder blinde vlekken.MOBOTIX-camera's kunnen zonder extra software worden geconfigureerd en bediend via pc, tablet of smartphonebrowser. Dankzij optionele HD-audioapparatuur ondersteunen alle vier binnenvarianten tweewegcommunicatie en kunnen ze veilig versleuteld worden opgenomen op de interne SD-kaart. De camera's bevatten ook intelligente videoanalysetools voor statistieken over objecten en mensen, warmtekaarten en gedragsdetectie. Kortom, MOBOTIX biedt een geavanceerde, out-of-the-box-oplossing voor bijna alle videotoepassingen in gebouwen, van diefstalonderzoek tot analyse van klantstromen.

Bekijk hier

1,2 of 4 beelden ?

Aangezien MOBOTIX een decentraal systeem is en een eigen processor in de camera kent, kunnen we uit een Hemisferisch beeld verschillende vieuws krijgen.

1. Full image - Ronde 360°

2. Normaal - vierkant plaatje

3. Surround - 4x90°

4. Panorama - 1x 180°

5. Panorama / Focus - 1x 180° en 2x 90°

6. Dubbel Panorama - 2x 180°

Analytics

In de Hemisferische camera's zitten diverse analytics gebouwd.
Peoplecounting en Heatmapping, Objecten tellen die in een vooraf gedefinieerde richting bewegen.
Detectie van onverwachte bewegingspatronen binnen gedefinieerde gebieden.

Live analyse gedecentraliseerd in de camera, zonder netwerkbelasting. Geen extra apparaten zoals computers, servers of zwarte dozen vereist. Eenvoudige configuratie en intuïtieve bediening voor de gebruiker. Wordt standaard geleverd bij MOBOTIX-camera's met één lens.

Slimme Sensor

De C26 Nacht versie (met audio) maakt veelal dienst uit als Slimme Sensor in nederland. Door de samenstelling van de Gold-IP Infrarood ring (en eventuele opbouwrand) wordt hij veelal in de zorg sector gebruikt. Zowel in de verpleegtehuizen wordt hij aan het plafond gemonteerd waarbij de intelligentie van de camera gebruikt wordt om "uit bed" detectie, "te lang in de Badkamer" detectie, "dwaal" detectie als iemand na een bepaald tijdstip de deur opendoet. Vele intelligente programmeringen kunnen hier worden ingesteld. Door de IR ring, welke aan zal gaan bij een bepaalde Lux opbrengst in de kamer (lees als het donker wordt), blijft het beeld voor de camera perfect om alarmen te kunnen creeren.

Ook de Microfoon in de camera kan dienst doen voor Akoustisch alarmen als er bijvoorbeeld iemand schreeuwt om hulp of van de pijn. De Speaker kan er dan voor zorgen dat de verpleger de bewoner tot rust spreekt.

Ook Virtuele rondes kunnen worden gedaan worden, zodat de verpleger niet elke kamer meer af hoeft te lopen om te kijken of de bewoner slaapt. HIermee wordt tijd uitgespaart die voor efficientere zorg kan leiden.