Doorgaan naar inhoud

Mobotix beveiligingscamera's

DE camera met 3 Modules

Zeg hallo tegen de eerste camera met geïntegreerde apps. De al ronduit multi-inzetbare M73-serie van MOBOTIX geeft met de interne analyse apps het bestaande video-toezicht een nieuw gezicht. Het design uiterlijk met de 2 verwisselbare optische modules (ogen) en een van de multifunctionele modules (IR, Audio of Multisensor), geeft een hint naar de technische mogelijkheden intern. Functies als 4K resolutie, 4MP Ultra Low Light, dag/nacht-filter, thermisch beeld en H.265 compressie vergezeld van een ver ontwikkeld intern analyse-centrum. Met een Mobotix M73 zie je zoveel meer. Ontdek ze allemaal.

Neem contact op

Certified APPs

Certified Apps zijn professionele MOBOTIX-camera-apps op basis van deep learning van gerenommeerde partners die expliciet zijn geverifieerd en gecertificeerd door MOBOTIX voor de M73. Alle gecertificeerde apps voldoen aan de hoogste cyberbeveiligingsvereisten. Dankzij de hoge modulariteit kunnen gebruikers precies de apps gebruiken die ze in hun videosysteem nodig hebben om aan hun eisen te voldoen. De gecertificeerde apps zijn allemaal voorgeïnstalleerd in de MOBOTIX M73-camerafirmware en kunnen 30 dagen gratis worden uitgeprobeerd. Het aanbod aan apps groeit mee met de eisen. De reeks apps in de camera kan automatisch worden bijgewerkt met eenvoudige firmware-updates.De configuratie en bediening van de apps is heel eenvoudig. Dit gebeurt rechtstreeks via de camerafirmware. Extra videobeheersoftware zoals MxMC is niet vereist. Cameragebeurtenissen en andere acties worden geactiveerd door een app met behulp van het bekende MxMessage-systeem van MOBOTIX.

Niet 2 maar 3 Modules

Dit betekend in de praktijk 2 optische module en 1 functionele module waar u kan kiezen uit :

4MP Ultra Low Light Dag/Nacht modules

8MP (4K) Modules Dag/Nacht Modules

8MP (4K) Dag Module / 8MP (4K) Nacht Module

Diversen Infrarood modules

Audio of Multisensor Module

Neem contact op

Thermisch

Ook is de M73 uit te voeren met een Thermische Sensor. Hierin onderscheiden we de CIF (336 x 256 Pixel) en de VGA (640 x 480 Pixel). ook kunt u in deze 2 resoluties kiezen uit MET of ZONDER radiometrie. (triggering op temperatuur). Als u voor de Thermische optie kiest, krijgt u de module incl voorkant geleverd. Hier verwijzen wij u door naar de Thermische M73 pagina.