Doorgaan naar inhoud

Intercoms

 

De mogelijkheden van een Mobotix deurintercom zijn oneindig

Wanneer u op zoek bent naar een kwalitatieve intercom, is een Mobotix deurintercom een zeer geschikt product. Deze merken zijn wereldwijd toonaangevend op het gebied van videobeveiligingsapparatuur. Om de veiligheid van uw bedrijf te garanderen, is het dan ook belangrijk om uw deurintercom te voorzien van een geavanceerde camera. Een deurintercom van Mobotix beschikt over zo’n kwalitatieve camera, waardoor u de veiligheid van uw bedrijf optimaliseert.

Het bekende merk Mobotix is constant bezig met het volgen van de beveiligingsmarkt waardoor zij hun producten, zoals een intercom of een IP beveiligingscamera, blijven innoveren. Hierdoor zijn de mogelijkheden van deze producten eindeloos en bent u verzekerd van de nieuwste technieken. Zo functioneert een intercom van Mobotix bijvoorbeeld als een portier. Het is mogelijk om beelden op te slaan voor beveiligingsdoeleinden en bezoekers, vanaf elke plaats ter wereld, binnen te laten of te woord te staan. Bovendien is het mogelijk om vertrouwde personen te voorzien van een pas of code, waardoor zij eenvoudig toegang kunnen krijgen tot uw bedrijf, terwijl u ongewenste gasten buiten houdt. 

Bestel uw gewenste deurintercom eenvoudig online

Indien u interesse heeft in een van onze deurintercoms, heeft u de mogelijkheid om deze eenvoudig online bij Gold-IP te bestellen. Weet u niet goed welke deurintercom het meest geschikt is voor uw bedrijf? Dan adviseren wij u graag over ons ruime aanbod, zodat u kiest voor een Mobotix deurintercom die perfect aansluit bij uw wensen. Bekijk al onze producten via onze webshop of stel uw vragen door te bellen naar 078 204 90 22.