Welkom bij Gold-IP

Gold-IP levert en ondersteunt hoogwaardige IP-camerasystemen en netwerkinfrastructuren
met alles wat daar bij hoort voor datacenters, utiliteit en industrie.

U kunt bij ons terecht voor training, advies en ondersteuning tot na de projectoplevering.
Onze klanten waarderen onze producten, kennis en service al ruim 20 jaar.
en sinds 1 januari 2017 een vestiging in belgië geopend.

,,Wij doen wat anderen beloven,,


Ons Team

Wij houden graag met U persoonlijk contact, dus stellen wij ons even voor:

Frank Goldewijk
Directeur/eigenaar
Filip Koch
Country manager België
Als inkoper bij een telecombedrijf kwam Frank in 1991 in aanraking met databekabeling en de branche. Hierdoor kwam hij in 1996 bij Gold-IP terecht als Sales Manager Oost Nederland. Na enkele omzwervingen bij andere bedrijven in binnen- en buitenland, was Gold-IP het bedrijf waar hij in 2011 directeur werd. Nadat hij dit bedrijf als distributeur van databekabeling en IP Security camera’s volledig overnam kwam zijn ervaring binnen inkoop, productmanagement en verkoop goed van pas. Als ingenieur Microprocessors en Telecommunicatie- technieken begon Filip in 1983 in de proces-automatisering voor chemie en petrochemie. Tien jaar later stapte hij over naar sales management-functies en sinds 2000 was hij Benelux Country Manager bij Panduit, de fabrikant van netwerkbekabeling en datacenter-oplossingen. Filip is vanaf de start van het Belgische hoofdkantoor in Nazareth, Country Manager Belgium bij Gold-IP. In zijn vrije tijd is Filip een gepassioneerd zeiler.
Levi Boon
Sales & marketing
Ernest Brink
Technisch manager
Thijs Arts
Technisch engineer
Na het afronden van zijn opleiding Media Management op het Grafisch Lyceum Rotterdam, begon Levi als vakantiekracht bij Gold-IP. Per 1 september 2013 kwam hij fulltime in dienst. Op basis van een omschrijving of bouwtekening stelt Levi offertes op en adviseert hij installateurs en eindgebruikers bij het maken van de juiste keuze. Vanwege zijn achtergrond is Levi verantwoordelijk voor alle marketing-uitingen, zoals de website, sociale media, advertenties en brochures. De sportieve Levi rijdt graag motor en doet aan fitness. Ernest begon in 1996 bij het bedrijf als verkoper van passieve en actieve netwerksystemen. Sinds de start met MOBOTIX camerasystemen in 2001 kennen de klanten hem vanwege zijn technische ondersteuning en productbeheer en ook als officieel MOBOTIX trainer voor de Benelux. Als klant kwam Brabantse Thijs al in aanraking met MOBOTIX IP-camera’s. Sinds hij in 2014 de overstap naar Gold-IP maakte ondersteunt hij de klanten met technische vraagstukken. Thijs houdt van uitdagingen en gaat altijd op zoek naar de oplossing. Als echte MOBOTIX freak is hij constant op zoek naar de mogelijkheden en beperkingen van de IP-camerasystemen om de klanten optimaal te kunnen helpen. Zijn onvervalst Brabantse oneliner is dan ook: ''Ziede de oplossing nie, bel dan Gold-IP’’.
Patricia Herfst
Administratie
Eveliene Slooten
Order processing
 
Patricia heeft het bedrijf sinds 1997 zien veranderen tot wat het nu is. Wat haar opvalt is dat de identiteit van Gold-IP al die jaren hetzelfde is gebleven. Zo zit dat ook met haar: ze is altijd dicht bij zichzelf gebleven. Patricia ontfermt zich over de financiële administratie, de efficiënte personeelsadministratie en beheer en de RMA-procedure. Patricia vindt Gold-IP een fijne werkplek met leuke en gezellige collega’s. Het gehele orderproces valt sinds 2012 onder de verantwoordelijkheid van Eveliene. Zij verwerkt hierin o.a. de verkooporders, inkooporders, de facturatie, het magazijn en andere bijkomende werkzaamheden, zoals de afwikkeling van retouren. Eveliene is erg gelukkig binnen het leuke, informele en gezellige bedrijf. Haar twee honden zijn haar grote hobby.

 


Bedrijfsvideo

 


 

Historie

Gold-IP (voorheen CNI Europe) is in 1995 in Dordrecht opgericht en is een bedrijf van pioniers. Het werd in 1996 de eerste officiële distributeur van Panduit netwerkinfrastructuren in Nederland. In de loop van de jaren zijn daar nog andere producten en merken aan toegevoegd, zoals Leviton en Brand-Rex.

De distributeur begon in 2001 als eerste in Nederland met de levering van MOBOTIX hoge resolutie IP-camera's. Dat waren op dat moment uiterst controversiële systemen. Het opvallende uiterlijk en de toegepaste technologie waren totaal anders dan de gebruikelijke camerasystemen.

Frank Goldewijk nam het bedrijf in 2012 over en legde de nadruk op technische ondersteuning en service van MOBOTIX camerasystemen. Het bedrijf verhuisde naar een nieuwe locatie in Papendrecht. Ondertussen is Gold-IP dé MOBOTIX-specialist in de Benelux. Sinds januari 2017 heeft Gold-IP ook een vestiging in België, waardoor er nu ook vanuit daar technische ondersteuning gegeven wordt.