Over ons

Welkom bij Gold-IP


Gold-IP levert en ondersteunt hoogwaardige IP-camerasystemen en netwerkinfrastructuren met alles wat daar bij hoort
voor datacenters, utiliteit en industrie. U kunt bij ons terecht voor training, advies en ondersteuning tot na de projectoplevering.
Onze klanten waarderen onze producten, kennis en service al ruim 25 jaar, lees meer over onze historie onderaan de pagina.

 

,,Wij doen wat anderen beloven,,

 

Ons Team


Wij houden graag met U persoonlijk contact, dus stellen wij ons even voor:

   
Frank Goldewijk
Directeur/eigenaar
  Levi Boon
Sales & marketing
  Openstaande vacature
Junior Sales Tijger voor Databekabeling
Als inkoper bij een telecombedrijf kwam Frank in 1991 in aanraking met databekabeling en de branche. Hierdoor kwam hij in 1996 bij Gold-IP terecht als Sales Manager Oost Nederland. Na enkele omzwervingen bij andere bedrijven in binnen- en buitenland, was Gold-IP het bedrijf waar hij in 2011 directeur werd. Nadat hij dit bedrijf als distributeur van databekabeling en IP Security camera’s volledig overnam kwam zijn ervaring binnen inkoop, productmanagement en verkoop goed van pas.   Na het afronden van zijn opleiding Media Management op het Grafisch Lyceum Rotterdam, begon Levi als vakantiekracht bij Gold-IP. Per 1 september 2013 kwam hij fulltime in dienst. Op basis van een omschrijving of bouwtekening stelt Levi offertes op en adviseert hij installateurs en eindgebruikers bij het maken van de juiste keuze. Vanwege zijn achtergrond is Levi verantwoordelijk voor alle marketing-uitingen, zoals de website, sociale media, advertenties en brochures. De sportieve Levi rijdt graag motor en doet aan fitness.   Ben jij enthousiast, gedreven en geïnteresseerd
en ga jij de uitdaging aan voor het verkopen van
Databekabeling, dan zijn wij opzoek naar jou !

Stuur een open sollicitatie met bijgevoegde CV
naar info@gold-ip.nl
 
     
Ernest Brink
Technisch manager
  Thijs Arts
Technisch engineer
   
Ernest begon in 1996 bij het bedrijf als verkoper van passieve en actieve netwerksystemen. Sinds de start met MOBOTIX camerasystemen in 2001 kennen de klanten hem vanwege zijn technische ondersteuning en productbeheer en ook als officieel MOBOTIX trainer voor de Benelux.   Als klant kwam Brabantse Thijs al in aanraking met MOBOTIX IP-camera’s. Sinds hij in 2014 de overstap naar Gold-IP maakte ondersteunt hij de klanten met technische vraagstukken. Thijs houdt van uitdagingen en gaat altijd op zoek naar de oplossing. Als echte MOBOTIX freak is hij constant op zoek naar de mogelijkheden en beperkingen van de IP-camerasystemen om de klanten optimaal te kunnen helpen. Zijn onvervalst Brabantse oneliner is dan ook: ''Ziede de oplossing nie, bel dan Gold-IP’’.    
   
Patricia Herfst
Administratie
  Eveliene Slooten
Order processing
 
Patricia heeft het bedrijf sinds 1997 zien veranderen tot wat het nu is. Wat haar opvalt is dat de identiteit van Gold-IP al die jaren hetzelfde is gebleven. Zo zit dat ook met haar: ze is altijd dicht bij zichzelf gebleven. Patricia ontfermt zich over de financiële administratie, de efficiënte personeelsadministratie en beheer en de RMA-procedure. Patricia vindt Gold-IP een fijne werkplek met leuke en gezellige collega’s.   Het gehele orderproces valt sinds 2012 onder de verantwoordelijkheid van Eveliene. Zij verwerkt hierin o.a. de verkooporders, inkooporders, de facturatie, het magazijn en andere bijkomende werkzaamheden, zoals de afwikkeling van retouren. Eveliene is erg gelukkig binnen het leuke, informele en gezellige bedrijf. Haar twee honden zijn haar grote hobby.  

 

 

Bedrijfsvideo


 

 

Historie


Gold-IP (voorheen CNI Europe) is in 1995 in Dordrecht opgericht en is een bedrijf van pioniers.
Het werd in 1996 de eerste officiële distributeur van Panduit netwerkinfrastructuren in Nederland.
In de loop van de jaren zijn daar nog andere producten en merken aan toegevoegd, zoals Excel Networking, Leviton en Brand-Rex.

Wij zijn als distributeur in 2001 als eerste in Nederland begonnen met de levering van MOBOTIX hoge resolutie IP-camera's.
Dat waren op dat moment uiterst controversiële systemen. Het opvallende uiterlijk en de toegepaste technologie waren
totaal anders dan de gebruikelijke camerasystemen.

Frank Goldewijk nam het bedrijf in 2012 over en legde de nadruk op technische ondersteuning en service van MOBOTIX camerasystemen.
In maart 2015 hebben wij een naamsverandering ingevoerd naar Gold-IP.
Ondertussen is Gold-IP dé MOBOTIX-specialist in de Benelux waardoor er nu ook in België technische ondersteuning wordt gegeven.

Op 20 april 2020 zijn we verhuisd naar een nieuw bedrijfspand op de Dordtse Kill 3 in Dordrecht met een groter magazijn,
om een breder assortiment aan te bieden voor onze klanten.