Doorgaan naar inhoud
Gold-IP gaat vloggen!

Gold-IP gaat vloggen!

Ja, je hoort het goed. Gold-IP gaat vloggen! En met ‘we’ bedoelen we Thijs, onze trouwe Technisch Engineer. Om echt goed van start te gaan, laten wij jullie in dit blog alvast kennismaken met hem. Lees snel verder!

Vertel Thijs!

“Ik ben Thijs, 34 jaar en kom uit Boekel in het mooie Noord-Brabant. In mijn vrije tijd blijf ik graag bezig en daar zorg ik ook voor. Dat varieert van het onderzoeken van de nieuwste IOT snufjes tot het bijhouden van de tuin, maar ook altijd gedreven om de klant te helpen! Daarnaast vind ik het leuk om gitaar te spelen, te sporten en creatief bezig te zijn. Altijd bezig dus!

Hoe lang werk je al bij Gold-IP en hoe ziet je functie als Technisch Engineer eruit?

“Ik ben eind 2014 begonnen, dus nu ruim 6 jaar. Mijn functie als Technisch Engineer varieert enorm! Van het op afstand overnemen van computers tot support op locatie. Meetings, vergaderingen, sales, planning fases (keuze kijkhoeken en afstanden technische vragen etc). En nu dan ook het vloggen en hands on clipjes maken!”

Hoe kwam(en) jij/jullie op het idee om te gaan vloggen?

“Gold-IP is altijd enthousiast bezig voor haar klanten en daar komen leuke ideeën uit. Het merk is uniek en Gold-IP is uniek. Dat willen we door middel van onze vlogs gaan laten zien!”

En nu de vraag waar iedereen op zit te wachten: Wanneer gaat het vloggen van start?!

“We hebben een paar weken geleden afspraken gemaakt en zijn vrijdag 19 maart gestart met de eerste test. Het is de bedoeling dat we elke week een clip/vlog droppen via onze site. Dus houd vooral de site in de gaten!”

Wat kunnen de kijkers gaan verwachten?

"Wij willen de MOBOTIX installateurs en geïnteresseerden nog iets extra’s geven, daar zijn we goed in. En we denken dat we op deze manier onze klanten een kennis database kunnen geven waar ze van alles uit kunnen leren. Korte clipjes waar we de producten uitleggen en hoe deze te installeren en te monteren zijn. Ook leggen we uit hoe onze klant zelf configuratie oplossingen kan programmeren en hoe de App, hardware en software in zijn werk gaat."

Nieuwsgierig geworden naar Thijs én de vlogs? Houd de komende tijd onze website en social media in de gaten!

Vorig artikel Excel stopt het contract met Gold-IP