Doorgaan naar inhoud

Headquarters

Excel is een hoogwaardige end-to-end infrastructuuroplossing van wereldklasse - ontworpen, geproduceerd, ondersteund en geleverd - zonder compromissen.

Het merk Excel, eigendom van Mayflex, wordt aangestuurd door een team van experts uit de industrie, die ervoor zorgen dat de nieuwste innovatie- en productiemogelijkheden worden geïmplementeerd om de industrienormen te overtreffen voor kwaliteit en prestaties, technische compliance en eenvoudige installatie en gebruik. Onze nadruk ligt op compatibiliteit en naleving van standaarden ‘van kabel tot rack’, betrouwbaarheid en product beschikbaarheid.

Bekijk hier het assortiment

Snelle groei naar NR 1 in UK

De snelle opkomst van het merk weerspiegelt een groeiende vraag wereldwijd naar een betrouwbaar, aan de normen voldoen, direct verkrijgbaar, gestructureerd bekabelings- en reksysteem. Excel kan deze mix leveren via een groeiend aantal distributeurs en integrators in de hele regio, die samen het merk tot een steeds meer haalbare optie maken.

90.000 M2 magazijn

Onze eindgebruikers zijn verspreid over alle branches en omvatten installaties bij News UK (VK), HUS Children's Hospital (Finland), Aerospace Valley (Frankrijk), Emirates NBD Bank (Dubai), The Ritz (Frankrijk), Zoopla (VK) en de Four Seasons Hotel (Dubai) en vele anderen waarnaar hier kan worden verwezen. De Excel-oplossing is volledig schaalbaar en geschikt voor de kleinste installatie tot de grootste.


We hebben meer dan £ 5 miljoen aan Excel-voorraad in ons magazijn van 90.000 m2 in ons hoofdkantoor in Birmingham, met meer dan 1200 palletlocaties en negen geautomatiseerde slanke liften, waarmee de bestellingen snel en efficiënt kunnen worden verzameld en verpakt.

Iets verderop in ons hoofdkantoor in Birmingham hebben we een rackmontage-, opslag- en verzendgebied van 64.500 m2, speciaal voor de reeks Excel Environ-racks.

25 year Warranty

Met een focus op systeemprestaties, onafhankelijke verificatie en een product- en toepassingsgarantie van 25 jaar, indien geïnstalleerd door een geaccrediteerde Excel-partner, is het gemakkelijk in te zien waarom dit het systeem bij uitstek is voor zoveel organisaties en verschillende verticale markten.