Brand-rex (Leviton)

In 2015 werd Brand-rex overgenomen door Leviton, een leider in databekabeling gevestigd in de VS. Als het nieuwe Europese hoofdkwartier voor Leviton Network Solutions, verzorgt Brand-Rex complete databekabeling door heel Europa, het Midden-Oosten en Azië. De oplossingen van Leviton en Brand-Rex samen, zorgen voor een koppositie. Zij kunnen ervoor zorgen dat ze uw bedrijf laten groeien en zorgen ervoor dat uw netwerk overal tegen bestand is, waar ter wereld u ook bent.

Het bedrijf in één oogopslag:

 • 25000+ producten voor ieder type netwerk
 • 250+ ervaren werknemers, die altijd een geschikte oplossing vinden voor uw netwerkprobleem.
 • 13 verschillende locaties, verdeeld over de hele wereld. Op deze manier kunnen producten altijd bij u geleverd worden, waar u ze ook nodig hebt.

Koperen netwerkkabels

Koperen netwerkkabels zijn de traditionele kabels. Deze worden daarom uiteraard ook gebruikt bij Brand-Rex en Leviton. We kennen 3 categorieën: Het Atlas-X1 systeem is voor Mission Critical, Denk hierbij aan Datacenters. Het Extreme systeem voor utiliteit en de Enterprise markt, en als derde systeem het Plus voor Enterprise en de SMB markt.

Glasvezel

Glasvezel wordt steeds vaker gebruikt. Dit komt omdat data heel snel grote afstanden kan afleggen. Hierdoor worden hogere internetsnelheden gebruikt. Je hebt bij glasvezel kabels altijd gegarandeerd internetsnelheid. Ook zijn deze kabels over het algemeen veiliger en zijn er minder kans op storingen.

Cat5e, 6, 6A en nu ook 8

Er zit ook nog een verschil tussen de verschillende categorieën UTP of (S)FTP kabels. Dit verschil zit in de bandbreedte. De laatste heeft een grotere bandbreedte en kan daardoor meer data tegelijkertijd verwerken. Bij intensiever gebruik is een categorie aan te raden die voldoet aan uw wensen. Cat5e voor 100Mb/1000Mb, Cat6 voor 1000Mb (1GB), Cat6A voor 10Gb en nu ook Cat8 voor 40Gb.

Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Cat6A STP connector Leviton
  Rating:
  0%
  € 16,67 Incl. BTW € 20,17
 2. Cat6A STP Connector Leviton ATLAS
  Rating:
  0%
  € 12,50 Incl. BTW € 15,13
 3. Cat6A STP Leviton Extreme OP=OP
  Rating:
  0%
  € 3,00 Incl. BTW € 3,63
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Brand-Rex CPR kleurcodering voor koperen kabels

 • *Gezondheidszorgfunctie met bedgebied, logiesfunctie met een g.o. > 500 m², tunnel of tunnelvormig bouwwerk voor verkeer en extra beschermde vluchtroute. Woonfunctie in een woongebouw met een g.o. > 500 m² of voor zorg met een g.o. > 500 m², bijeenkomstfunctie en celfuncties.
 • Toegepast voor brand uitgangen en vluchtwegen in publiek toegangkelijke gebouwen.
 • *Gezondheidszorgfunctie zonder bedgebied, industrie-, kantoor-,onderwijs-, sport- en winkelfuncties.
 • Specifiek voor publiekelijk toegangkelijke gebouwen inclusief, scholen etc.
 • Kantoren, Industrie, Onderwijs, Sport en winkelfunctie. *aantal gelijktijdig bedreigde mensen >500, beperken van ontwikkeling van brand binnen een brandcompartiment, beperken van ontstaan van brandgevaarlijke situatie. Gevolgschade en afbreuk risico wel van belang.
 • Kantoren, Industrie, Onderwijs, Sport en winkelfunctie. * aantal gelijktijdig bedreigde mensen <500, er zijn geen brandbare materialen aanwezig. Alle leidingen zijn gelegd in brandveilige compartimenten. Gevolgschade en afbreuk risico niet van belang.