Avigilon

Bij Avigilon ontwerpen, ontwikkelen en maken ze video analyses, software en hardware, en camera’s. Hierbij zijn ze gespecialiseerd in het maken van multi-megapixel camera’s. De producten van Avigilon zijn in de loop der jaren al geïnstalleerd op duizenden plekken zoals scholen, publieke gebouwen, fabrieken, gevangenissen, casino’s en vliegvelden. Avigilon is gevestigd in Canada en al sinds 2004 bezig met het produceren van camera’s.

Camera’s

De camera’s van Avigilon zijn in verschillende prijsklassen te koop. In eerste instantie produceerde ze bij Avigilon namelijk camera’s met een hele hoge resolutie. Camera’s tot wel 30 Megapixel waren beschikbaar. Echter, de laatste jaren hebben ze bij Avigilon ook camera’s in de resolutie van 1 tot 5 Megapixel. Genoeg keuze dus. De garantieperiode voor de camera’s is 3 jaar na de aankoopdatum. Het is mogelijk om deze met 2 jaar te verlengen tegen een meerprijs.

Software

Het configureren en upgraden van de camera’s is met de beschikbare software erg eenvoudig. Er zijn drie versies beschikbaar (Core, Standard en Enterprise). Hierdoor is er met ieder budget een mogelijkheid tot het gebruik maken van deze oplossing. Het meest indrukwekkende van Avigilon is wel het Bizar snelle terugzoeken en vinden van opgenomen beelden en/of events. Ook de Self-learning analytics van Avigilon is uniek in de wereld.

Er zijn geen producten gevonden in deze categorie