Support (wordt aan gewerkt..)

Remote support

Gold-IP kan op afstand helpen als het camera netwerk aan een internet verbinding is aangesloten.
Hiervoor hebben we een remote desktop applicatie die op poort 80 werkt.
Open de applicatie en klik op Uitvoeren vervolgens verschijnt er eventeel een veiligheidscheck,
klik op Ja om verder te gaan en de ID code met wachtwoord verschijnt in uw beeldscherm.

Technisch support

Wij staan tijdens kantooruren altijd voor u  klaar met raad en daad. Veel informatie kan worden gehaald uit de documentatie van deze website. Meer informatie over Mobotix is te vinden op de website www.mobotix.com en op deze site onder documentatie. Ook kunt u voor technisch support de supportdesk van het Mobotix hoofdkantoor bellen op telefoonnummer +49 6302 9816 102, waar u in het Engels te woord wordt gestaan. In het duits kan ook, bel dan met +49 6302 9816 101

Marketing support

Tegen een vergoeding helpen wij u graag bij diverse marketingactiviteiten. Zo hebben wij een Mobotix demorek en rolbanner voor u beschikbaar. Uit de praktijk is gebleken dat deze combinatie veel aandacht trekt en interactie oplevert bij beurzen en evenementen. Daarbij kunnen wij u ook branchegerichte folders en ander promotiemateriaal leveren. Neem voor meer informatie contact op met onze marketingafdeling.


RMA formulier

In het geval dat een product retour gezonden dient te worden naar Gold-IP, dient te allen tijde het RMA formulier, ingevuld en ondertekend gezonden te worden naar Gold-IP. Gold-IP zal dan binnen enkele werkdagen een RMA nummer toekennen waarmee het product rechtstreeks naar de fabrikant gezonden kan worden.

RMA_Aanvraag-formulier_Gold-IP.PDF

Printing service

Mobotix printing service for professionally printed bell button labels made of UV-resistant specialty paper.On its website Mobotix offers the printing service free of charge: Generate bell buttons online, send order and a couple of days later the printed labels will be delivered to your home free of charge. Addidional advantage: Black ink in combination with the specialty paper is the best UV resistant.The printing service can be used for the BellRFID module as well as for the Info Module.

Go to the printing service

Trainingen

De Mobotix camera's hebben veel ingebouwde mogelijkheden en het verkennen daarvan, en het kunnen configureren van de applicatie software, vormen de basis van een succesvolle inzet. Om tegemoet te komen aan de behoefte van onze systeemintegrators en eindgebruikers, organiseert Gold-IP een aantal trainingen
Ga naar de pagina Trainingen om te zien welke trainingen wij aanbieden, u kunt zich inschrijven door het inschrijfformulier te downloaden. Hierop staan ook de data.

Digitaal invullen

Wij hebben als Gold-IP een oplossing gevonden, voor het invullen van formulieren te vereenvoudigen.Bekijk deze methode op Digitaal invullen


Lens tabel

Wilt u een Mobotix IP-camera maar weet u niet welke lens u nodig heeft? Bekijk hier onze Lens Opties Of vraag een vrijblijvende offerte aan.


Documentatie

Gold-IP heeft voor u een aantal marketing en technische documenten die u kunt gebruiken voor uw verkoop activiteiten.